Hvad kan min iPad? 
- et grundkursus for let øvede iPad-brugere

En iPad er en smart, lille computer fra Apple med styresystemet iOS. Den er meget populær, fordi den er praktisk og god til bl.a. e-mail, internet, billeder, læse bøger/aviser og til underholdning.

På kurset vil du lære lidt mere om brugen af en iPad og dens berøringsfølsomme skærm.
Du kommer til at bruge din iPad til at "gå på internettet", og vi skal også bruge iPad’en  til at sende og modtage e-mails. Du skal lære at oprette kontaktpersoner med billede og bruge kalenderen til aftaler.
Du vil møde engagerede undervisere der kender brugen af en iPad, og som deler rundhåndet ud af tips og tricks.

Du vil lære at installere apps (programmer), anvende "Face-time" eller Skype, logge på lokale netværk (internettet), samt fotografere og vise dine egne billeder.
Og vi skal lære at bruge maskinen til at læse bøger, se TV og anden underholdning.

Du skal selv medbringe en iPad på kurset. Og det er vigtigt at du medbringer dine koder, især til AppleID. Din iPad bliver tilsluttet kommunens trådløse internetforbindelse, som er gratis.

To personer som tilmelder sig sammen, kan godt være fælles om én iPad.


Hvad kan min tablet?
- et grundkursus for let øvede tabletbrugere 

Dette kursus er for dig, der vil lære lidt mere om brugen af din tablet med Android styresystem (fx en Samsung). En tablet er en fiks mini-computer som man kan sidde med overalt og nemt bringe med sig. Den er god til mange ting: hurtige opslag på nettet, tjek af mails, underholdning og meget andet.

Der er mange muligheder i den nyeste teknologi og du får bl.a. kendskab til mange af de forskellige apps.  Du kommer til at bruge internettet, oprette kontaktpersoner, sende og modtage emails, bruge kalender, tage billeder, læse bøger, se TV o.m.a.

Man skal medbringe sin egen tablet, f.eks. en Samsung. Husk også at have dine koder med dig. Din Tablet bliver tilsluttet kommunens trådløse internetforbindelse, som er gratis.

Underviserne har god erfaring med Tablets, og vil guide dig omhyggeligt igennem kurset.

På begge kurser tages der hensyn til den enkelte kursist, så derfor vil der maks. være 6 kursister på holdene.


29. januar 2023  (BJ)